Начало Бокс Нисък интерес отлага Мейуедър – Логан Пол

Нисък интерес отлага Мейуедър – Логан Пол

Нисък интерес отлага Мейуедър – Логан Пол
0

За съжаление или не, You Tube звездите Логан и Джейк Пол продължават да бъдат сред водещите имена в индустрията на бойните спортове.

След като вчера бе потвърдена датата за боксовия „мач“ между Бен Аскрен и Джейк Пол, то още преди месец стана ясно, че по-големият брат от двамата ще се изправи срещу Флойд Мейуедър.

Mark Robinson/ Matchroom Boxing

Непобеденият бивш световен шампион в 5 дивизии отдавна говореше за завръщане, но факта, че избра за съперник влогър с два демонстративни мача зад гърба си, вбеси голяма част от боксовата общност по света.

В последните дни обаче стана ясно, че срещата ще бъде отложена за неопределено време, а редица американски медии излязоха с информация, че това се дължи на липсата на зрителски интерес.

Новината за отлагането бе потвърдена и от самият влогър, който все пак настоява, че такъв мач ще има.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Logan Paul (@loganpaul)

„Мач ще има, просто в момента избистряме някои детайли“, заяви 25-годишният американец.

„Не знам колко мога да говоря, но имаше малки спънки. Това обаче е нормално, когато става въпрос за боксьор от ранга на Флойд Мейуедър.

„Доста хора и интереси са замесени, а когато подобна възможност се отвори, то трябва да сме сигурни, че всичко ще е наред на 1000%. Но това не означава, че няма да го счупя от бой. Или пък обратното, кой знае.. Важното е, че такъв мач ще има“, допълни той.

Освен очевадната разлика в … класите, друга голяма спънка за провеждането на подобно мероприятие може да се окаже сумата, която организаторите искат за събитието. На официалния сайт www.fanmio.com галавечерта може да бъде закупена на $59.99, а след 11-ти февруари цената ще скочи до умопомрачителните $79.99.