Начало Бокс Джейк Пол: Искам да се бия с Мейуедър в легитимен мач

Джейк Пол: Искам да се бия с Мейуедър в легитимен мач

Джейк Пол: Искам да се бия с Мейуедър в легитимен мач
0

Влогърът Джейк Пол не иска да участва в шоу мач с Флойд Мейуедър като брат си. Двамата с „Парите“ влязоха във физическа саморазправа, след като новоизлюпеният профи боксьор отмъкна шапката на легендата.

Това се случи на пресконференцията, която рекламираше мача на Логан и Флойд.

Двамата ще се бият в демонстративен сблъсък, който няма да влияе на професионалната статистика на Мейуедър.

Флойд: Пакиао е най-добрият, с когото съм се бил (ВИДЕО)

„Не искам шоу срещи с Флойд, бих се съгласил единствено на редовна битка“, коментира Джейк Пол.

„Искам легитимни професионални срещи. В момента надграждам статистиката си. На Мейуедър обаче не му стиска да се изправи срещу мен извън протекцията на своите демонстрации. Не би рискувал непобедения си статут“, допълва влогърът.

Вероятно някъде по пътя на илюзиорните си професионални срещи с хора, които не са боксьори, той е пропуснал едно важно уточнение – съществува терминът „категория“. Двамата са разделени от една дузина теглови дивизии.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.