Начало Бокс Аскрен признал, че ще падне от Джейк Пол
0

Аскрен признал, че ще падне от Джейк Пол

Аскрен признал, че ще падне от Джейк Пол
0

Бившият шампион на „Белатор” и ONE FC Бен Аскрен е признал, че ще загуби от Джейк Пол. Боецът на UFC Белал Мохамед твърди, че двамата са говорили непосредствено преди срещата и той му е споделил, че едва ли ще изкара и рунд на боксовия ринг срещу Ютубърът. За 119 секунди и една комбинация от удари Аскрен заработи хонорар от 500 хиляди долара. Сума, която по думите му не е припечелил за деветте си победи в „Белатор”. Пол от своя страна взе 690 хиляди долара гарантиран хонорар, а той самият твърди, че парите от платените канали са достигнали 65 милиона долара!

Аскрен: За минута взех повече отколкото за 9 победи в Белатор

„Тренирал съм с Бен и знам, че той не се боксира. Дори си призна, че ако Джейк Пол има каквито и да е боксови умения, ще го победи. Каза, че това ще стане още в първия рунд. Като го видях как изглеждаше на кантара, ми стана ясно, че изобщо не го вълнува този двубой. Той бе там, само заради парите, защото бе извън всякаква форма. Лошото е, че сега имаме разни хакери, които си мислят, че тези Ютубъри наистина могат да боксират. Това е лошо за бокса като спорт и като имидж. В очите на тези хакерчета, хора като Пол стават гиганти”, гневен е Мохамед.

И той определено има защо да се ядосва. Братът на Джейк – Логан Пол ще се изправи срещу легендата Флойд Мейуедър, който се оттегли от професионалния бокс с 50 победи и нито едно поражение. Мачът им е на 5 юни, а хонорарите от сблъсъка се очаква да достигнат колосални размери от по над 100 милиона долара!

Макгрегър критикува Флойд Мейуедър