Начало Бокс Макгрегър критикува Флойд Мейуедър
0

Макгрегър критикува Флойд Мейуедър

Макгрегър критикува Флойд Мейуедър
0

Бившият шампион на UFC в две дивизии Конър Макгрегър говори за сбиването между легендарния боксьор Флойд Мейуедър и блогъра Джейк Пол.

На пресконференция Мейуедър обяви готовността си да победи и двамата братя блогъри: Логан и Джейк Пол за една вечер. След събитието Джейк се приближи до Флойд, взе бейзболната му шапка и това доведе до масово сбиване.

Макгрегър обърна внимание на инцидента и се свърза с мениджъра на Мейуедър в Instagram.

„Хей, Ленард Елерби, какво, по дяволите, прави Флойд? Момчето се сви на топка, изобщо не се съпротивляваше и Флойд продължаваше да тича наоколо, преструвайки се на корав човек, когато наистина трябваше да му благодари. Срамота! Като професионалист на професионалист мога да кажа, че ме е срам от него. Целият свят го е гледал в Twitter и това е тъжно. Бийте се с някой истински боксьор, с рекордьор или майната му на всичко, приятелю„, написа Макгрегър.

Двубоят на Мейуедър и Логан Пол е насрочен за 6 юни.

Бивша звезда от NFL подгрява Мейуедър – Логан Пол

За последно Флойд излезе на ринга на Ризин 14 през декември 2018 г. Тогава американецът нокаутира японеца Теншин Насукаву в демонстративен двубой.

Рекордът на Флойд Мейуедър в професионалния бокс е 50-0. Последната от тези 50 победи американецът постигна над Конор Макгрегър.

Джейк Пол нокаутира наскоро бившия шампион на „Белатор“ и One FC Бен Аскрен.