Начало Бокс Затова е най-добрият

Затова е най-добрият

Затова е най-добрият
0

Саул Алварес дари феновете си с нова незабравима вечер. Канело онагледи защо боксът е толкова красива игра и завоюва още една световна титла.

Мексиканецът е считан за най-добрия в момента, а ето какви нови отговори получихме от него след поредната му вълнуваща галавечер.

ГЛАДЕН

Канело просто не спира. За него няма световна пандемия, няма оправдания и бягане от силни противници. Никой друг боец на такова ниво не прави 4 мача в рамките на една календарна година!

Мнозина се подведоха по охолния живот. Като започнем със съотборника му Анди Руис-младши, примерите са много. Саул изглежда извънземен на фона на останалите. Виждаме го как тренира без да спира и непрестанно говори само за следващата битка.

Големите легенди в спорта казват, че е много по-трудно да останеш шампион, а не само да станеш такъв.

АДАПТАЦИЯ

Алварес предупреди: „Ще започна да разбивам защитата му към 6-7 рунд и ще приключим в 8-ия“. Така и се случи. Сондърс е много неудобен съперник и постепенно беше започнал да трупа самочувствие.

Канело има план за всяка битка, но не само го следва, а развива нов такъв в хода на срещата. Инстинктът на убиец при него е смразяващ.

Били Джо започна да пуска все по-смело десния си и така попадна в мексиканската клопка. „Не искам да се стига до съдийско решение“, обяви още Канело преди битката, сбъдвайки още една своя закана.

ДРУГОТО ЛИЦЕ

До момента не го бяхме виждали в подобна светлина – да обижда някой съперник, говорейки комфортно на английски език и хилещ му се насреща. Саул достигна ново ниво и увереността му е впечатляваща.

Дори „Бу Бу“ не знаеше как да реагира. Димитриъс Джонсън беше публично унизен от Канело на въпросната пресконференция.

Американецът беше много наперен и надъхан, но стреличките от рижия попаднаха право в десетката и затвориха втора голяма боксьорска уста в рамките на една и съща вечер.

Бу Бу предизвика скандал на шампионската пресконференция на Канело (видео)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.