Начало ММА Джоунс: Няма да се бия със Стипе

Джоунс: Няма да се бия със Стипе

Джоунс: Няма да се бия със Стипе
0

Джон Джоунс набързо отхвърли възможността да се изправи срещу Стипе Миочич през лятото. Дейна Уайт загатна за подобен сблъсък, победителят от който би се изправил срещу Франсис Нгану/Дерек Люис.

„Боунс“ обаче е на мнение, че е заслужил директна възможност за колана и за него не представлява интерес да отлага своя дългоочакван мач с Нгану.

Бившият хегемон в лека тежка категория публикува серия от съобщения към обществеността в Twitter.

„Не се вълнувайте излишно – няма да се бия със Стипе.“

„Не съм тук да се бия със Стипе, но ще защитавам колана срещу него, няма проблем. Преследвам най-големия мач и съм склонен да чакам. На 33 години съм и съм най-добрата си версия. Продължавам да се спуквам от тренировки“, допълно Джоунс.

„Писна ми да слушам едни и същи глупости: „Не си достатъчно голяма звезда, не привличаш толкова платени гледания“. Светът иска да види криминален екшън между двама гангстери и аз ще им го дам“, заяви в типичния си стил „Боунс“.

Би било любопитно, ако Люис победи Нгану и дали тогава Джоунс още ще го преследва.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.