Начало Бокс Bet 365 не дава шанс на Логан Пол срещу Мейуедър

Bet 365 не дава шанс на Логан Пол срещу Мейуедър

Bet 365 не дава шанс на Логан Пол срещу Мейуедър
0

Един от най-великите боксьори в историята ще покаже невероятните си умения още веднъж. Флойд Мейуедър-младши ще се бие с YouTube звездата Логан Пол в нещо, което според организаторите се нарича „супер събитие“. Мачът първоначално трябваше да се проведе на 20-ти февруари, но бе отложен за 6-ти юни. Въпреки, че не е особено равностоен, сблъсъкът ви дава перфектната възможност да се възползвате от специалните bet365 бонус предложенията.

Нека да хвърлим и бърз поглед към коефициентите. От Bet365 ни предлагат ставка 1.04 за победа на Флойд „Мъни“ Мейуедър. Коефициентът изглежда повече от прекрасен, тъй като става въпрос за боксьор със статистика от 50 победи и 0 загуби. Припомняме, че единствената загуба на Мейуедър бе срещу българинът Серафим Тодоров на полуфинала от Олимпиадата през 1996-та. Пол може да се похвали с 22 милиона последователи в социалните мрежи, но Bet365 не му дава особено голям шанс. Коефициентът за успех на Логан е 9.

Пол срещу Мейуедър: Анализ на коефициентите

Малката надежда за Пол е, че той не е най-големи аутсайдер, който се е изправял срещу Флойд. С най-малки шансове срещу шампиона бе Андре Берто през 2019-та, когато букмейкърите предлагаха ставки от 1.03 за победата на Мейуедър. Трябва да отбележим, че Пол вече има един мач на професионалния боксов ринг. През ноември 2019-та ютюб сензацията загуби след съдийско решение в един доста завързан мач.

Ако разгледаме коефициентите при мачовете на Мейуедър, лесно може да забележим, че той е бил фаворит в последните си 18 срещи. В два от тях, коефициентът е бил под 1.05. По време на тази серия, Мейуедър премина през Артуро Гати, Оскар де ла Оя, Канело Алварес и Мани Пакиао и други състезатели от подобна величина. Единственият опонент на Пол пък бе друг негов колега от социалната мрежа ютюб.

Едва ли сериозен играч би заложил на толкова нисък коефициент. Ако по принцип залагате по 50 или 100 лева на мач, вие бихте могли да спечелите едва 4 лева при залог за победа на Мейуедър в бет 365. За съжаление, все още не са излезли коефициентите за метод на победата, в кой рунд ще свърши мача и т.н., където могат да се набележат доста по-добри оферти.

В какво състояние е Флойд?

Въпреки, че има осезаема разлика в теглото на двамата, Мейуедър е много по-добър атлет и боксьор. Той е известен с умението си да избягва удари, а триковете му могат с лекота да донесат огромни проблеми за Пол. През дългата си кариера, много хора са наричали Мейуедър скучен боксьор, тъй като обръща прекалено голямо внимание на защитата.

Вече споменахме, че залог за победа на Мейуедър няма да ви донесе желаната печалба. За това, ние бихме ви насочили към пазара „метод на победа“. Ако мачът влезе в 10-ти рунд, шансът да свърши с нокаут в полза на Флойд е огромен. Ако пък мислите, че мачът ще продължи между 6 и 8 рудна, по-добре да се насочите към „победа със съдийско решение за Мейуедър“.

Какво може да очакваме от Пол?

Освен вече споменатия мач, Пол има и още един на аматьорско ниво. Ако има нещо, което можем да отличим от играта му, това определено е умението му да използва дългия си удар за да държи съперника на дистанция. Ако обаче първия удар намери целта, Пол е склонен да се втурне в необмислени атаки. Този подход обаче намаля дефанзивния му капацитет и може да му създаде сериозни проблеми с кондиционното състояние. Ако има два неща, които не бива да допускаш срещу Мейуедър, това са именно: слаби удари и пълно физическо изтощение.