Начало Бокс Седем български боксьори ще участват в Купата на Черна гора

Седем български боксьори ще участват в Купата на Черна гора

Седем български боксьори ще участват в Купата на Черна гора
0

България ще бъде представена от седем боксьори на започващия във вторник (18 май) международен турнир за Купата на Черна гора. Надпреварата е за юноши и младежи и ще се проведе в Будва до 24 май.

Очакват се здрави битки с много сериозна конкуренция.

Заявки за участие са подали боксьори от 17 страни от 4 континента.

Съставът ни при юношите ще бъде воден от Роман Цветков.

Той е включил в групата Георги Караколев (48 кг), Любослав Методиев (50 кг), Викторио Илиев (54 кг) и Жан-Божидар Сидеров (66 кг). Младежите са предвождани от Пейчо Багдатов. В отбора са Даниел Кирилов (56 кг), Румен Руменов (69 кг) и Георги Стоев (91 кг).

Сред съперниците на нашите таланти ще бъдат представителите на домакините, Украйна, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Албания, Швеция, Литва, САЩ, Белгия, Сиера Леоне, Грузия, Азербайджан, Северна Македония, Палестина и Узбекистан.

bgboxing.org
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.