Начало Бокс НА ЖИВО: Красимир Джуров първи от младежите на ринга в Черна гора

НА ЖИВО: Красимир Джуров първи от младежите на ринга в Черна гора

НА ЖИВО: Красимир Джуров първи от младежите на ринга в Черна гора
0

Националният ни отбор за младежи и девойки стартира от днес участието си в международния турнир „Адриатическа перла” в Бар, Черна гора. Според изтегления жребий и програмата на състезанието, първи на ринга, от водения от Борислав Бояджиев тим, ще се качи Красимир Джуров. Европейският сребърен медалист ще боксира в категория до 64 килограма. Той попадна в долната половина на схемата, а негов съперник днес следобед ще бъде руснакът Дониер Назаров. Мачът им е девети в програмата, която стартира от 15:00 часа българско време и се очаква около 17:00 часа. При успех талантът ни ще се изправи срещу победителя от двубоя на Ахмаджов Ахмедов (Узбекистан) и Лука Никабадзе (Грузия).

Срещите може да наблюдавате НА ЖИВО.

Утре на ринга ще се качи Уилям Чолов (75 кг). Той ще боксира на 1/4-финал, като чака победителя от срещата на Илия Тохобирский (Украйна) и Логин Петров (Узб).

Европейският шампион Ясен Радев (52 кг) почива на старта и ще играе директно на полуфинал. Той ще се изправи срещу представителя на Украйна Руслан Цикало. Мачът им ще се проведе на 20 февруари. На същия ден своето участие ще стартира и Златин Илчев (+91 кг). Българинът също пропуска първия кръг и ще срещне на полуфинал Иван Онишченко (Русия) или Жахонигир Закиров (Украйна).

При девойките, водени от Ангел Тодоров, Благовеста Георгиева (51 кг) започва участието си утре срещу индийката Наорем Бабирожисана. Тала Хабас (54 кг) пък се класира директно за финал, тъй като в категорията няма много състезателки, и на 21-и ще играе с Неха (Инд) или Клаудие Тотова (Чех).