Начало Бокс Джейк Пол се свързал за мач с Хулио Сезар Чавес
0

Джейк Пол се свързал за мач с Хулио Сезар Чавес

Джейк Пол се свързал за мач с Хулио Сезар Чавес
0

Хулио Сезар Чавес-младши (53-6-1) може да е първият професионален боксьор, който да се изправи срещу Джейк Пол. Бившият световен шампион на WBC в средна категория обяви, че е получил предложение за двубой с Ютубърът. На този етап обаче двамата са далеч от договорка, тъй като имат сериозни разминавания от финансова гледна точка.

35-годишният мексиканец настоява за равно разпределение на парите от платени канали PPV. Нещо, което едва ли ще се случи.

Джейк Пол и неговите хора се свързаха с мен за мач. Казах им, че съм готов, но тогава неговият съветник Лупе Валенсия, който работеше с мен, ми направи лошо предложение. Дават ми между 1 и 3 милиона долара и процент от тв правата. Аз им казах, че или ще делим поравно, или няма да има мач“, категоричен е Чавес-младши.

За последно мексиканецът се боксира на 18 декември тази година, като победи по точки Давид Сегара (34-7). Той отчита, че евентуален мач с Джейк Пол може да му донесе само негативи и заради това трябва да бъде компенсиран подобаващо. „Не говорим само за парите. Аз трябва да кача до около 90 килограма, за да се боксирам с него. Той е голям мъж, така че теглото е важно и е рисковано. Той не е боксьор, не знае как да прави нещата и мога да го нокаутирам, но все пак нищо не бива да се изключва“, каза още Чавес.