Начало Бокс Застреляха боксьор в навечерието на Коледа
0

Застреляха боксьор в навечерието на Коледа

Застреляха боксьор в навечерието на Коледа
0

Професионалният боксьор Дани Кели-младши (10-3-1) е бил застрелян в навечерието на Коледа. Новината бе потвърдена от полицията в Мериленд, САЩ. 30-годишният боец в тежка категория е издъхнал от раните си, информираха още властите.

Според разследването, Кели е станал жертва на скандал на пътя. Той е пътувал с приятелката си и трите му деца в колата, когато пикапът му е бил застигнат от друг автомобил и са отправени няколко изстрела. Останалите не са били засегнати, но боксьорът е издъхнал преди да пристигне линейката.

Загубата в навечерието на толкова светъл празник е огромна, както за семейството на г-н Кели, така и за неговите приятели. Вместо да се радват на Рождество Христово, сега те скърбят и домът им е потънал в траур“, заяви майор Дейвид Блейзър, който разследва случая.

Отношение взе и последният съперник на боксьора на ринга – Ник Киснър. Той губи от Кели с нокаут във втория рунд през 2019-а. „Не съм вярвал, че аз ще съм последният му противник. От една страна се радвам, че ме е победил, защото така си отива от този свят с победа в последния си мач. Съжалявам за случилото се, защото Дани бе готин човек“, казва Киснър (22-5-1).