Начало Бокс Белфорт срещу Джейк Пол за $30 милиона!
0

Белфорт срещу Джейк Пол за $30 милиона!

Белфорт срещу Джейк Пол за $30 милиона!
0

Бившият световен шампион в UFC Витор Белфорт, който се нуждаеше от по-малко от две минути, за да повали на пода 58-годишния Ивендър Холифийлд, придоби огромно самочувствие. Легендата от клетката за ММА призова след победата си Джейк Пол.

44-годишният бразилец държи да боксира с 20 лета по-младия от него Ютубър, като вече има и поставен залог. Става въпрос за сума от 30 милиона долара, която ще отиде за победителя. Това обяви и шефът на „Трилър”, който е категоричен, че мачът ще се проведе по модела „всичко или нищо”.

Предизвиквам Джейк Пол в мач за 30 милиона долара. Той няма как да ми откаже, защото иска да направи истински мач, а не тези пародии, в които участва. Джейк Пол, който може да ми бъде син, да спре да се крие и да се държи като к*чка, а да дойде за урок от тате”, изригна Белфорт на ринга.

Относно мача с Холифийлд, легендата на UFC сподели: „Успехът ми е исторически. Аз съм благословен. Това е сбъдната мечта, да бъда на един ринг с Ивендър Холифийлд. Съдейки от представянето ми, Оскар де ла Оя трябва да е благодарен, че не бе на негово място”.