Начало Бокс Холифийлд май не е на себе си, иска Майк Тайсън
0

Холифийлд май не е на себе си, иска Майк Тайсън

Холифийлд май не е на себе си, иска Майк Тайсън
0

Ивендър Холифийлд може би не осъзнава какво точно се случи, в двубоя с Витор Белфорт. Бившето величие от 90-те години допусна тежко крушение срещу екс шампиона на UFC в демонстративен двубой, който се проведе във Флорида и трябваше да е в 8 рунда. За съжаление феновете на бокса останаха крайно разочаровани от видяното, а срещата приключи в рамките на по-малко от 2 минути.

Въпреки болезненото си представяне, легендата Холифийлд не само отрече да е губил от специалиста в ММА, но дори призова Майк Тайсън за трети мач между двамата. Всичко това на фона на забавените движения и липсата на каквато и да е координация в сблъсъка с Белфорт.

Истината е, че нито един удар на Витор не ме нарани. Той е силен и получих удар, който ме изкара от равновесие. Но така и не успя да нанесе някакъв сериозен удар. За мен това бе лошо решение от съдията. Реферът не трябваше да спира мача толкова бързо”, каза Холифийлд след двубоя.

А по отношение мач с Майк Тайсън, той заяви:Разбира се, че искам такава среща. Знам, че имам силите да се справя с него. Мога да го победя”, сподели Ивендър, който след месец ще навърши 59 години!