Начало Бокс Холифийлд сменя Де ла Оя за мача с Белфорт!
0

Холифийлд сменя Де ла Оя за мача с Белфорт!

Холифийлд сменя Де ла Оя за мача с Белфорт!
0

Една от най-големите легенди в историята на тежка категория – Ивендър Холифийлд се подготвя да се завърне скоростно на ринга. 58-годишният бивш световен шампион, който следващия месец ще навърши 59, ще влезе като заместник на Оскар де ла Оя за битката с легендата на UFC Витор Белфорт.

От компанията, която организира събитието на 11 септември – „Трилър” са успели да убедят ветерана да заеме мястото на „Златното момче”, въпреки че до галавечерта остава по-малко от седмица. „The Real Deal” е потвърдил, че ще бъде готов за шоуто, предвид че в последните месеци той води усилено тренировъчен процес, надявайки се за трилогия с Майк Тайсън.

За да се случи завръщането обаче, цялата галавечер ще бъде преместена от Лос Анджелис във Флорида. Това е така, тъй като от Щатската атлетическа комисия на Калифорния са отказали да дадат лиценз на Холифийлд да боксира заради възрастта му. От „Трилър” обаче са гарантирали на Ивендър, че той ще може да се върне на ринга именно във Флорида, като най-вероятно ще компенсират феновете, закупили билети за „Стейпълс Център”.