Начало Бокс Рики Хатън: Джойс може да създаде проблеми на Джошуа и Фюри

Рики Хатън: Джойс може да създаде проблеми на Джошуа и Фюри

Рики Хатън: Джойс може да създаде проблеми на Джошуа и Фюри
0

Бившият световен шампион в две категории – Рики Хатън, похвали Джо Джойс.

Според него сребърният медалист от Олимпийски игри може да затрудни много Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

„Има 13 битки и е бил британски, европейски и шампион на нациите. Няма нещо, което да не е направил и мисля, че изненада много хора срещу Даниел Дюбоа“, сподели Хатън.

„Представянето му беше невероятно. Той е кошмар за всеки със своя стил и левите си прави. Те причиняват огромни щети. Издръжливостта му също е страхотна. Сякаш ударите отскачат от него. Трябва да получи нужното признание.“

„Ще създаде на Джошуа и Тайсън сериозни проблеми, защото дълго е бил при аматьорите. Малко позакъсня с дебюта си в професионалния бокс, но е научил много преди това. Сега вече се би и със сериозни съперници, не си поплюва“, добави Рики Хатън.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.