Начало Бокс Съперникът на Флойд: Аз съм Мейуедър на Дубай
0

Съперникът на Флойд: Аз съм Мейуедър на Дубай

Съперникът на Флойд: Аз съм Мейуедър на Дубай
0

Мейуедър на Дубай. Така се определи Ютубърът „Мъни Кикс“, който ще се изправи срещу легендата в демонстративен боксов мач на хеликоптерната площадка на „Бурж Ал Араб“ в Дубай.

Рашид Беласа, както е истинското име на милионера, е на 20 години. Той има над 2 милиона последователи в Инстаграм, които най-вероятно ще се увеличат многократно, след като подели един ринг с Флойд Мейдуедър. Двамата ще се срещнат на 20 февруари.

Това ще бъде втора подобна „битка“ за 45-годишния ветеран, който проведе 8 рунда с Логан Пол през лятото на 2021. За пръв път в историята обаче боксов мач ще се проведе на върха на небостъргач, без публика по трибуните, изцяло за зрители пред екрана.

Самият „Мъни Кикс“ вече има участия в подобни мачове. Той е записал 2 победи през миналата година в благотворителни сблъсъци на „Кока Кола Арена“ в Дубай. Неговият баща пък е сред най-богатите хора в Емирството, като притежава и над 500 екзотични животни.

Флойд и съперникът му всъщност се познават отдавна

Живял съм сред лъвове. Няма как да изпитам страх от човек. Това, което се случва, е нереално. Аз съм изключителен фен на Флойд. Ако го нокаутирам, няма да мигна от вълнение цяла година. Хората тук в Дубай си мислят, че съм професионален боксьор. Нищо не разбират. За тях аз съм Флойд на Дубай“, коментира Белхаса.

Той допълва, че лично Логан Пол го е потърсил, за да му даде съвет за мача с легендата. „Логан сътвори история. Целият свят говори за мача им. Той вече ми даде съвети, как да подходя. Каза ми да се движа много и да се опитам да го забавя, защото макар на възраст, Флойд си остава изключително бърз“, каза още Ютубърът.