Начало ММА Пуснаха наелектризиращо промо за Нгану – Ган (ВИДЕО)
0

Пуснаха наелектризиращо промо за Нгану – Ган (ВИДЕО)

Пуснаха наелектризиращо промо за Нгану – Ган (ВИДЕО)
0

Битката между световния шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану и неговият доскорошен съотборник и приятел Сирил Ган наближава. На 22 януари двамата ще влязат в октагона на UFC 270, за да определят кой е по-добър и достоен за пояса на организацията.

С намаляването на дните ще се покачва и напрежението около едно от водещите събития на бойните спортове в началото на следващата година. Затова и от UFC побързаха да наелектризират обстановката с видео, което промотира битката между двете страшилища.

Техника срещу мощ. Сирил Ган има най-добрата техника, по отношение нанасяне на удари и движение с краката в дивизията. Франсис обаче се нуждае от само един удар, за да нокаутира който и да е опонент. Нямаме търпение да видим до какво ще доведе всичко това”, информират от UFC.

Франсис Нгану е най-страшният човек в историята на този спорт. Той буквално е един на милион. Способен е да нокаутира всеки един в тежка категория със само един удар и да го прати в безсъзнание”, споделя коментаторът и анализатор Джо Рогън.

Бившият шампион Даниел Кормие обаче не отписва Сирил Ган. „Именно той може да се окаже криптонитът за Нгану. Уменията му да се движи по ринга и да поема удари е удивително и няма да се изненадам, ако видим нов световен шампион след този мач”, казва Ди Си.