Начало ММА Нгану се трансформира за мача с Ган
0

Нгану се трансформира за мача с Ган

Нгану се трансформира за мача с Ган
0

Световният шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану подготвя сериозна физическа трансформация за защитата на титлата си. „Хищника“ ще се изправи на 22 януари в Калифорния срещу доскорошния си добър приятел Сирил Ган.

Битката е главна на галавечерта на UFC 270, като се очаква с огромен интерес. Това е така, тъй като претендентът е непобеден до момента в октагона и подобно на камерунеца, също впечатлява с мощна физика и страхотни умения.

Днес се появиха актуални снимки от тренировъчния процес на Нгану, които подсказват, че той е решил да промени стратегията си за въпросния мач. Според самия Ган, шампионът ще бъде значително позагубил част от мускулната си маса, за да заложи на по-висока скорост и движение в октагона.

Мисля, че Франсис постигна много през последните години, напредна значително и е доста по-мъдър в клетката. Но смятам, че сега ще подходи различно срещу мен. Нгану знае, че мога да издържа на ударите и мощта му. Затова ще търси нещо ново, ще търси умен мач, по-тактически“, коментира въпросната снимка Ган.

Въпреки трансформацията на шампиона, Сирил е уверен, че това няма да му помогне. „Ще спечеля срещата. Ще изиграем пълни 5 рунда, след които аз ще съм шампион. Как ще го направя, не е от значение“, констатира още претендентът.