Начало Бокс Уайлдър отговори на коментарите на бившия му треньор

Уайлдър отговори на коментарите на бившия му треньор

Уайлдър отговори на коментарите на бившия му треньор
0

Деонтей Уайлдър отговори на твърденията на бившия му треньор Марк Бреланд, че с кариерата му е свършено. „Бронзовия бомбардировач“ даде своя отговор в епизод на YouTube канала „78SPORTSTV“.

„Това е лудост! Лудост е, защото този човек беше около мен и семейството ми дълго време. Много хора мислеха, че съм на по-високо ниво и че трябваше да го уволня по-рано. Сега, когато чуя тези коментари, си мисля, че това е лудост. Той трябваше да бъде изгонен преди много време, но го държах на работа, въпреки медицинските и личните му проблеми. Малко е болезнено, когато разбереш, че те е предал такъв човек, защото си му позволил да бъде близко до теб и до семейството ти“, заяви Уайлдър.

Професионалният боксьор смята, че причината за коментарите на Бреланд може да бъде завист. Последният е световен шампион от 1982 г. и златен медалист от Олимпийските игри през 1984 г. в категория до 67 кг, но Деонтей твърди, че Бреланд вероятно му завижда.

„Чудя се защо той се чувства така. Може би заради това, че моята кариера е успешна, а неговата беше кратка? Възможно е просто да е от завист. Сега разбирам всичко. Завиждал ми е и това си проличава“ 

Бреланд е категоричен, че не е сипвал нищо във водата на Уайлдър по време на битката реванш с Фюри и при всички случаи е било сигурно, че „Краля на циганите“ ще излезе като победител.

„Виждам, че е отишъвл във Великобритания да дава интервюта и да казва, че друг е сложил нещо във водата ми. Не! Той беше този, който подправи водата ми! Говориш за края на кариерата ми? Това е само началото на едно величие. Но за теб, приятелю, това е краят“, коментира гневно Уайлдър.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".