Начало Бокс Честит юбилей на Борислав Бояджиев!

Честит юбилей на Борислав Бояджиев!

Честит юбилей на Борислав Бояджиев!
0

Боксовият треньор Борислав Бояджиев днес празнува своя 50-годишен юбилей! Той е един от най-успешните и активни треньори в този спорт у нас през последните две десетилетия.

Бояджиев е сертифициран треньор на Международната федерация по бокс AIBA – 3 stars, WSB и APB. Той е работил в ЦСКА, НСА, „Академик“, националните отбори юноши, младежи и мъже, както и главен треньор на Мадридската федерация по бокс в периода 2006-2008 г. Един от основателите на Спортен център „Пулев“, а към момента работи усилено в своята „Боксова Академия – Боби Бояджиев“.

Сред постиженията му като треньор са „Най-добър треньор на Българска федерация по бокс“ за 2013 г., „Най добър треньор на Професионална боксова федерация“ за 2008 и 2009 г., трето отборно място на Европейско първенство за младежи, отборен шампион на Испания за за юноши и мъже за 2007 и 2008 г., бронзов медалист от Олимпийските игри в Лондон през 2012, Олимпийски шампион за младежи, трикратен носител на купа “Странджа” и много медалисти от европейски шампионати за юноши и младежи.

BOEC.BG му пожелава още дълги години здраве, късмет, много воля и сили да продължава да обучава така добре младите български боксьори, и да създава само шампиони!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.