Втората серия от Професионални боксови вечери ни очаква днес | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Втората серия от Професионални боксови вечери ни очаква днес
0

Втората серия от Професионални боксови вечери ни очаква днес

Втората серия от Професионални боксови вечери ни очаква днес
0

Втората серия от поредицата професионални боксови вечери „Professional Boxing Challenge“ (PBC) предстои днес. Събитието ще предложи на зрителите 11-сет вълнуващи срещи в различни категории, сред които и един женски мач. Те ще бъдат проведени по правилата на Световния боксов съвет (WBC) и на Европейския боксов съюз (EBU).

Подобно на първото издание на сериите, срещите ще се проведат отново в спортната зала на СК ЦСКА София. В 14:00 часа ще започне претеглянето на състезателите, а стартът на двубоите е 15:00 ч. Битките от втората серия обещават техничност и зрелищност със състезатели като Йосиф Панов, Борислав Иванов, Парис Ставропулус и други.

Организатор  е сдружението Български Професионален Боксов Съюз, а целта му е да популяризират професионалния бокс в България и да се предостави поле за изява на състезатели по професионален бокс не само от страната, но и от чужбина. Чрез подобни събития в дългосрочен план BPBU се стреми да установи разпознаваемост на сериите и спортистите, да постигне устойчиво развитие в сферата на професионалния бокс и да поддържа успешни партньорски взаимоотношения с български и международни организации.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.