Начало Бокс Чисора отново се разгневи на призивите за пенсия

Чисора отново се разгневи на призивите за пенсия

Чисора отново се разгневи на призивите за пенсия
0

Дерек Чисора отново бе призован да спре с бокса, макар да постигна успех срещу Джералд Уошингтън в Лондон през уикенда. Това го разгневи и той заяви категорично, че няма да послуша злите езици.

Не се отказвам още. Няма да спра. Майната ви! Не още, не ми е дошло времето. Остават ми още три битки и след това напускам. Искам да стигна до 50. Правя, каквото си реша, защото аз съм „Войната“, каза британецът пред iFL TV.

Между въжетата може и да е друго, но отстрани е повече от видимо, че Чисора е далеч отвъд най-добрите си години. Победите му над Кубрат Пулев и Уошингтън бяха плод на експлозивното му начало и последвалите финални рундове, в които основно гледахме клинчове и облягане върху въжетата.

Ветераните Чисора и Уошингтън едва дишаха на ринга при поредната си битка

В момента той е на 39 години с 47 мача зад гърба си. Любопитно ще е да видим срещу кои опоненти ще закръгли актива си на 50.

Цялата тежка дивизия страда от липсата на свежа кръв в редиците си. Сред топ 10 в момента има само един боец, който е под 30-годишна възраст и това е 25-годишният Даниел Дубоа.