Начало Бокс Уайт и Чисора се забавляват с видео разговор в Instagram

Уайт и Чисора се забавляват с видео разговор в Instagram

Уайт и Чисора се забавляват с видео разговор в Instagram
0

Бившите врагове Дилиън Уайт и Дерек Чисора отдавна се сприятелиха и поддържат връзка. Двамата топ боксьори в тежка категория имат сериозни изпитания на ринга през май, но все още има шанс те да бъдат отменени.

Уайт трябва да се бие с ветерана Александър Поветкин на 2 май в Манчестър, а Чисора по график ще срещне Олександър Усик на 23 май в Лондон.

В социалните мрежи се появи клип с видео разговор на британците на живо предаване в Instagram:

Големите момчета започват с поздрави и Уайт съобщава, че се намира в Португалия. 

После уверява, че ситуацията не е лоша при него, въпреки заразата от коронавируса. „Дел бой“ тренира здраво и се чувства подготвен за предстоящата битка. Чисора изразява притеснението си, че няма достатъчно информация за COVID-19.

Разговорът е с приятелски тон и съпътстващи шеги. Двамата си пожелават успех в професионалните ангажименти и обещават да се пазят.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.