Начало Бокс Бащата на Антъни Ярд почина от коронавируса

Бащата на Антъни Ярд почина от коронавируса

Бащата на Антъни Ярд почина от коронавируса
0

Британецът Антъни Ярд анонсира смъртта на баща си в социалните мрежи. Трагедията е вследствие на опасния коронавирус, който се разпространи рязко във Великобритания преди две седмици. Бившият претендент за световната титла в лека тежка категория намери сили да изпрати съобщение до своите фенове.

„Аз съм затворен човек и честно казано съм още в шок, но така ще помогна на хората да останат вкъщи. Баща ми си отиде заради този вирус. Той беше здрав човек, нямаше никакви проблеми с болести. Колкото повече хората излизат навън, толкова повече време ще трае изолацията на всички и ще се разпространява“, пише Ярд.

„Не съм доктор, но ако си стоите вкъщи шансът да го хванете и след това предадете е по-малък. Наистина, рискът не си заслужава“, завърши публикацията си Антъни Ярд.

Боксьорът е на 28 години и е със статистика 19-1 (18 нокаута). Единственото му поражение е от неудобния Сергей Ковальов за световната титла на WBO.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.