Начало Бокс Израил Мадримов и Мишел Соро ще подгряват Пулев – Чисора 2

Израил Мадримов и Мишел Соро ще подгряват Пулев – Чисора 2

Израил Мадримов и Мишел Соро ще подгряват Пулев – Чисора 2
0

Израил Мадримов ще се изправи срещу Мишел Соро в реванш във вечерта на Кубрат Пулев – Дерек Чисора 2 на 9-ти юли. Това ще е вторият двубой между тях и ще определи претендента на WBA в лека средна категория.

В първата среща Мадримов надви с ТКО в 9-ти рунд след много спорно съдийско решеие. Дотогава мачът беше сравнително равностоен. Соро успя да установи добра дистанция в ранните рундове чрез по-дългия си обхват и левия си прав. Техниката на Мадримов обаче беше на високо ниво и той успя да го разклати още в пети рунд. Следващите части се развиваха двустранно, докато се стигна до 9-тия и последен. Мадримов атакува стремително Соро в края на рунда без да срещне почти никаква съпротива. Публиката се екзалтира от чистите попадения на Мадримов, а от шума съдията не чу гонга и прекрати срещата.

Може би заради противоречивия край WBA наредиха реванш.

Победителят от двубоя ще има възможност да се бие за титлата, но първо трябва да се изясни кой ще е следващия съперник на Джермел Чарло. По-рано този месец WBO наредиха Чарло да се изправи срещу Тим Цю за да защити пояса си.