Начало Бокс Чисора: Пулев не ме плаши, ще го унищожа
0

Чисора: Пулев не ме плаши, ще го унищожа

Чисора: Пулев не ме плаши, ще го унищожа
0

Българският боксьор Кубрат Пулев и неговият опонент за европейската титла Дерек Чисора дадоха в София пресконференция за българските медии преди двубоя между двамата на 7 май в Хамбург.

„Кубрат не ме плаши, това е всичко, което мога да кажа. Ще го унищожа. Аз лично исках този мач да се състои в България. Аз бях този, който избра Пулев, а не той мене. Имах шанс да се бия с Антъни Джошуа, но този вариант отпадна и тогава избрах Пулев. Аз много отдавна го следя. Представете си мача като обор и два бивола един срещу друг. Малко прилича на кланица . Аз обаче няма да съм жертвата. Това ще бъде той“, заяви Чисора.

„Определено България си е България, но за съжаление не може да се проведе двубоят тук. Надявам се, в един момент да има такъв мач и в България. Смятам, че съм по-добрия, това ще си проличи на ринга, тук може да говорим каквото си поискаме. Истината е една и ще я покажем на 7 май в Хамбург“, коментира Пулев от своя страна.

Ето какво казаха двамата един за друг:

„Аз превъзхождам Кубрат. Моят опонент е просто един боксьор, той не е човек, който се бие. Продължава да има стил на аматьор, което за него явно е ок. Аз съм по-силен от него физически. Най-силните страни на Пулев са един удар, на който аз много се възхищавам, освен това има бърза дясна ръка, но всичко друго е против него, ще го сразя. Ако не беше той, нямаше да стигна до България, затова му благодаря, че ме покани. България е много хубава страна, всички са много мили към мен, красива е“, сподели Чисора.

„Дерек е добър боксьор, но аз съм по-добър, и знам как да го победя. Очаквам това предизвикателство, и шанса да спечеля европейската титла. Сигурен съм, че залата в Хамбург ще е пълна от българи, които да ме подкрепят към победата. Хубаво е, че не се плаши. Готов съм за битка“, отговори Пулев.

„Шоуто ми на кантара няма да бъде като това на Фюри, но ще го направя известен. Ще видиш, ще станеш известен“, обърна се Чисора към българина.

Боксът паралелно върви с шоуто, но всичко си има граници, трябва да внимаваме да не ги прехвърляме“, каза още Кобрата.

„Най-силната му страна е шоуто и определено се справя добре, чак и на мен да ми хареса, след като аз не гледам комедии, значи е добър“, заяви Пулев по повод силните страни на съперника си.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.