Начало Бокс Чисора към Пулев: Не е добра идея да коментираш цвета на някого

Чисора към Пулев: Не е добра идея да коментираш цвета на някого

Чисора към Пулев: Не е добра идея да коментираш цвета на някого
0

Дерек Чисора взе отношение по въпроса за изказването на Кубрат Пулев по адрес на Антъни Джошуа относно цвета на кожата му. Английският боксьор заяви, че „Кобрата“  трябва да се извини на световния шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория.

Може би трябва да го попитаме, защо говори за тена му? Може би, когато Пулев си прави слънчеви бани, не почернява чак толкова колкото „Ей Джей“ ? Но, знаете ли какво, в днешно време няма смисъл да правите нелепи коментари като този.

Хората са много чувствителни към случващото се в целия свят и мисля, че Пулев трябва да се извини на „Ей Джей“ и на всички, които са се почувствали обидени, след неговото изказване, и просто да носочи вниманието си към бокса.

Защото в момента да коментираш цвят или раса е неприятно.

Можехте да кажете тези неща преди десет години и хората дори не биха ви обърнали внимание. Но честно казано сега не е много добра идея да коментирате цвета на някого“, сподели Чисора пред „talkSPORT“.

Припомняме, че Кубрат Пулев трябва да се изправи на ринга срещу Антъни Джошуа в сблъсък за световните титли IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория. Двубоят е насрочен за 12 декември, а домакин на събитието ще бъде английската столица Лондон.

twitter.com

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.