Начало Бокс Боб Аръм пренебрегна Кобрата

Боб Аръм пренебрегна Кобрата

Боб Аръм пренебрегна Кобрата
0

Боб Аръм, който е един от най-известните промоутъри в света на професионалния бокс, пренебрегна Кубрат Пулев, коментирайки евентуална среща между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

„Фюри срещу Джошуа трябва да се случи на всяка цена, и то възможно най-бързо. Целият свят иска да го гледа“, сподели пред Talksport собственикът на агенция „TOP RANK“, в която са и Кубрат Пулев, и Тайсън Фюри.

88-годиният Аръм неглижира двамата претенденти, а именно „Кобрата“ и Дионтей Уайлдър в последващото си изказване.

„Не ми говорете за претенденти. Хората искат мач между тези двамата и трябва да го получат. Ако Фюри се справи с Уайлдър, ще се бие с Джошуа, плюс реванш, както и да завърши мачът. Преди това Антъни трябва да мине през боя си с Пулев, разбира се“.

Това идва в противовес на твърденията на Аръм по-рано през годината, в които той коментираше, че двубой Фюри-Джошуа няма да се случи, защото Пулев ще нокаутира „AJ“.

Припомняме, че двубоят за световните титли между Джошуа и Пулев беше насрочен да се състои за 20 юни на стадиона на футболния отбор Тотнъм. Той обаче бе отложен, заради пандемията от коронавирус. Последва ново насрочване – 25 юли, на която дата трябваше да се срещнат двамата на ринга, като тя също пропадна.

Еди Хърн, който е промоутър и мениджър на Антъни Джошуа, обяви в края на юни, че срещата ще се проведе през ноември, но противоепидемичните мерки, свързани с коронавирусната инфекция, наложиха нова промяна и според последна информация срещата ще се проведе вероятно пред „закрити врата“ в началото на декември.