Начало ММА Ромеро се контузи и остави Хол без опонент

Ромеро се контузи и остави Хол без опонент

Ромеро се контузи и остави Хол без опонент
0

Йоел Ромеро трябваше да спори с Урая Хол на събитието, което ще се проведе на 22 август в Лас Вегас, Невада. Чаканият равностоен сблъсък се отлага или отменя завинаги, защото Ромеро е получил контузия.

Все още няма официално изявление от най-популярната верига за смесени боеве, но новината потвърдиха всички водещи ММА медии в САЩ.

Ромеро трябваше да се завърне след скандалния мач за титлата на Израел Адесаня. Беше му даден шанс след загуби да спори за пояс, но вместо да го сграбчи възможността с две ръце, той заложи на изчаквателна техника и едва не приспа зрителите около октагона.

Битката на Йоел и Адесаня е считана за един от най-скучните спорове за титла в историята на UFC.

Урая Хол има 15 победи и 9 загуби в кариерата си. В 12 пъти той е приключвал двубоите си преди финалния гонг (11 с нокаут и 1 след събмишън). Предстои да разберем дали в кратък период от време ще му се намери съперник или няма да се бие на галата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.