Начало ММА Тиаго Сантос се заяде с Адесаня
0

Тиаго Сантос се заяде с Адесаня

Тиаго Сантос се заяде с Адесаня
0

Тиаго Сантос се присъедини към много от феновете на бойните спортове по света, които не са убедени, че Израел Адесаня заслужено защити пояса си срещу Йоел Ромеро.

Шампионът на UFC в средна категория запази титлата си с победа през март в противоречив двубой, като „Марета“ е убеден, че за победител беше обявен грешният боец в него.

„Ромеро спечели този мач. Ужасяващ, ужасяващ двубой. Няма какво друго да се каже. Особено от негова страна. Ромеро се справи добре. Движеше се напред, опитваше се да предизвика двубой, но шампионът беше много консервативен, беше един много скучен мач. Ето какво ме дразни много – шампионът влиза ли в октагона с пояса на кръста си? И двамата бойци влизат без пояси  който спечели – го взима. Хората трябва да спрат да гледат на шампиона като на човек, който вече е спечелил пояса. „О, ако е неединодушно решение, трябва да е в негова полза. Претендентът трябва да направи два пъти повече, за да спечели“. Защо? Направете такова правило, сега го няма, не е редно така да се решава. Мачът не започва с 1:0 за шампиона, но винаги има такова усещане“, каза Сантос.