Начало Бокс Изместиха битката на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа!

Изместиха битката на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа!

Изместиха битката на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа!
0

Кубрат Пулев обяви, че мачът му срещу Антъни Джошуа няма да се състои на 20 юни както беше планирано. Новата дата на битката за титлите в тежка категория е 25 юли, а мястото е същото – „Тотнъм Стейдиъм“ в Лондон.

Новината потвърдиха редица медии на Острова и промоутърът Еди Хърн:

„Единственото нещо, което планираме за юни е мач на 27-и в Нюкасъл. Двубоят на Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев ще бъде преместен в края на юли, но официално все още не е пуснат в продажба.“

Българинът пусна новия плакат за събитието и мотивиращи съвети към феновете си:

„Въпреки най-трудната борба на човечеството до момента и подценяването на последствията за света от коронавируса, ние ще бъдем принудени да се научим да живеем по нов, не толкова приятен начин, от който милиони души по света ще бъдат меко казано нещастни. Въпреки трудностите, ние трябва да открием нови възможности да се усмихваме, да преубразуваме така живота си, че напук на всичко неприятно, да останем щастливи и да вярваме в по-доброто бъдеще и че всичко това, в крайна сметка, е за добро!“, публикува Пулев.

Кубрат ще се радва, ако битката се проведе на новата дата.

„Именно затова, въпреки моят реален поглед над ситуацията, аз силно вярвам, че може да се осъществи мач за световна титла на новата дата 25-ти юли. Да докажем, че ние, хората, сме бързо приспособими, супер гъвкави, с неограничени възможности и сме по-силни от един вирус! Аз лично ще бъда изключително приятно изненадан, ако мачът се осъществи на тази дата! Това ще ми докаже, че можем да бъдем единни и да живеем и работим в синхрон и че може би не сме толкова назад с мисленето!“, сподели още Кобрата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.