Начало Бокс Чисора за реванша с Паркър: Ще търся нокаута

Чисора за реванша с Паркър: Ще търся нокаута

Чисора за реванша с Паркър: Ще търся нокаута
0

Дерек Чисора, който е бивш претендент за световна титла в тежка категория (срещу Виталий Кличко през 2012 година), сподели част от плана си за реванша срещу Джоузеф Паркър. Сблъсъкът е главен на боксова гала, която ще се състои в Манчестър, Великобритания на 18 декември.

Ще видите толкова много промени. Честно казано ще търсим нокаута. Знам, че повечето хора се чудят защо говоря за съдиите, но това е само едно от тези неща, които ще се опитаме да променим“, разкри английският боксьор пред „BoxingScene“.

Припомняме, че в първия двубой между тях, състоял се на 1 май отново в „Арена Манчестър“, до успех стигна Паркър със съдийско решение.

„Ние знаем точно какво ще се опита да направи Джоузеф. Той ще се опита да се вдигне в по-късните рундове и ще наблегне върху силата и бръзината си“, разкри още Чисора.

Чисора се намира на 9-о място в класацията на boxrec.com. Английският боксьор има общ баланс от 32 успеха (23 с нокаут) и 11 загуби (3 с нокаут). За последно, преди първия сблъсък с Паркър, той се качи на ринга през октомври 2020 година, губейки с единодушно решение от Олександър Усик.