Начало Бокс Читателите на BOEC посочиха виновника за проваления мач между Фюри и Усик

Читателите на BOEC посочиха виновника за проваления мач между Фюри и Усик

Читателите на BOEC посочиха виновника за проваления мач между Фюри и Усик
0

Тайсън Фюри и Олександър Усик няма да се бият за безспорната шампионска титла в тежка категория по бокс. Това са фактите. Виновникът за пропадналата организация обаче е известен само на участниците в самите преговори, докато всички останали можем просто да изразим своето мнение от чутото и видяното в публичното пространство.

По тази причина решихме да попитаме вас – читателите на BOEC, кой провали боя. Вие казахте тежката си дума и посочихте „Циганския крал“.

Фюри избълва куп псувни по адрес на Усик (ВИДЕО +18)

Цели 64% от вас са на мнение, че британецът оказа повече влияние върху това този мач да не се състои на 29 април на „Уембли“ в Лондон, каквито бяха първоначалните намерения.

В предходните седмици ви информирахме за публичните изяви на Фюри, в които той постави ултиматуми за подялбата на наградния фонд и отпадането на клаузата за реванш. Той успя да си издейства 70% от генерираната сума, въпреки факта, че е притежател единствено на пояса от WBC.

Секси жената на Усик се подиграва зверски с Фюри + СНИМКИ

Усик и екипът му от тяхна страна разкриха, че са срещали нови и нови изисквания в целия ход на преговорите. Те твърдят, че са им отказвани билети за самата гала, които по традиция очакват от всяка една от страните-участници в подобна организация.

Над 1200 души взеха участие в нашата анкета, проведена на територията на Instagram, за да стигнем до извода, че 64 на 100 са хората, хвърлящи вината към Тайсън Фюри, и само 36% са онези, които винят Олександър Усик.