Начало Бокс Треньорът на Фюри: Тайсън е разочарован от промоутърите

Треньорът на Фюри: Тайсън е разочарован от промоутърите

Треньорът на Фюри: Тайсън е разочарован от промоутърите
0

Анди Лий, който е един от треньорите на Тайсън Фюри, сподели за желанието на неговия възпитаник да е активен. Специалистът твърди, че „Краля на циганите“ е бил готов да излезе на ринга през февруари или март, но е чакал Антъни Джошуа.

„Той е разочарован“, Лий сподели пред Sky Sports.

„Финалната дата беше февруари, после стана март, а сега всичко продължава.“

„Разочарован е, че най-големите хора в бокса (промоутърите Боб Аръм, Еди Хърн и приближените им) не могат да завършат договорите поради някаква причина.“

Защо Джошуа се скъсва да тренира, а Фюри го кара на бира?

„Битката е неизбежна.“

„Защо тогава всички седят и чакат? Можеха вече да са уредили сделката – той иска да е активен. Иска да се бие, а не да стои и да бездейства. Всички ще спечелим от мача Фюри – Джошуа и това бавене само изнервя бойците“, призна приближеният на Фюри – Анди Лий.

Така сагата продължава и краят съвсем не се вижда.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.