Начало Бокс Даниел Асенов си пожела и световна титла

Даниел Асенов си пожела и световна титла

Даниел Асенов си пожела и световна титла
0

Шесткратният европейски шампион по бокс Даниел Асенов беше изключително радостен от златния медал, който завоюва на Европейското първенството във Владикавказ (Русия). Ето какво заяви той пред журналистите на „Аерогара София“:

„Щастлив съм, че за пореден път завладях Европа. Надявам се това да не е последният. Дадох всичко от себе си. Знаете, че доста дълго бях в почивка заради контузия, но се радвам, че се завърнах с такъв голям успех и тепърва ще постигам и по-големи. Дай Боже и световна титла!

Състезанието премина много добре. Единственият проблем, който имах, беше с килограмите. Иначе всичко беше наред.

Организацията беше много добра. Щастлив съм от това, което постигнах и ще дам всичко от себе си и за още по-големи резултати. Постоянството се постига с много тренировки, с много усилия, с много пот в залата, няма да кажа с много кръв na ринга. Всичко, което съм постигнал – се дължи на моите треньори, лекарите, масажистите, психолозите и всички, с които работя.

Силно казано е, че успехът е лесен. Мога да кажа, че противникът ми не бе никак лош, но аз наложих своята игра. Показах най-доброто от себе си и успях да победя единодушно четвъртия англичанин откакто се бия срещу тях. Явно се превръщам в кошмар за англичаните. Все още нямам загуба от тях на финал на голям форум“, сподели Асенов.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.