Начало Бокс Де Ла Оя не вижда смисъл от бой между „Канело“ и другия Чарло

Де Ла Оя не вижда смисъл от бой между „Канело“ и другия Чарло

Де Ла Оя не вижда смисъл от бой между „Канело“ и другия Чарло
0

Оскар Де Ла Оя ще се опита да организира мач между Саул Алварез (60:2:2) и Джайме Мунгуя (43:0), но за целта трябва да убеди суперзвездата на световния бокс, че неговото момче е по-добрият избор в сравнение с Джърмал Чарло (33:0).

От известно време се смята, че „Канело“ води преговори с другия брат, след като през септември се справи с Джърмел (35:2:1), но тогава получи критики, че е сгрешил с избора си, защото е предпочел съперник, който е извън ринга в продължение на година и половина.

Вълнувам се от бъдещето на Джайме. Вълнувам се, че успя да направи изявление. Сега е възможно да се бие с краля, както сам се нарича, „Канело“ Алварез. Това е мачът. През септември искаме да го направим. Надявам се, че всички вие можете да го предизвикате. Всички можем да се включим. Това е боят – мексикански сблъсък през септември тази година. Представете си само“, каза президентът на Golden Boy, цитиран от Boxing Scene.

Алварез междувременно е напът да изневери на традицията и по всичко личи ще пропусне пролетните гали. Той все още не е обявил официалното си решение за следващ съперник, а само след две дни ще навлезем във февруари.