Начало Бокс Де ла Оя за Канело: Аз създадох суперзвезда

Де ла Оя за Канело: Аз създадох суперзвезда

Де ла Оя за Канело: Аз създадох суперзвезда
0

Оскар де ла Оя обясни как работата му на промоутър не е лесна и понякога боксьорите прекаляват. Шефът на Golden Boy Promotions сподели мнението си за разрива в отношенията със Саул Алварес-Канело и защо се е стигнало до прекратяването на 350-милионния договор.

„Първите няколко седмици се чувствах ужасно“, Де ла Оя сподели пред The 3 Knockdown Rule podcast.

„Чудих се какво съм направил грешно и къде съм сбъркал. Сега сложих картите на масата и мога да се чувствам горд, защото създадох суперзвезда. Уредих му най-големия договор в историята на спорта.“

Снимка: БТА

За бившия многократен световен шампион състезателите в наши дни си вярват прекалено много.

„Сигурен съм, че бойците винаги мислят как тревата е по-зелена от другата страна. За тяхно нещастие обаче нашата работа съвсем не е лесна. Сигурен съм, че това не е решение на Канело, а на хората в обкръжението му, които са му влезли в ухото. Желая му всичко най-хубаво.“

„Преговорите бяха трудни, защото боксьорите са горделиви хора. Наумили си нещо – много трудно да му промениш решението. Ние продължаваме да работи с младите ни таланти. Разполагаме с много класни състезатели, ще създадем новата суперзвезда“, допълни Оскар де ла Оя.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.