Начало Бокс Дебютът на Усик се отлага за август (ВИДЕО)

Дебютът на Усик се отлага за август (ВИДЕО)

Дебютът на Усик се отлага за август (ВИДЕО)
0

След като преди няколко дни стана ясно, че дългоочакваният дебют на украинеца Олександър Усик (16-0-0) се отлага, днес неговият мениджър Еди Хърн разкри кога се очаква бившият абсолютен шампион в полутежка категория да е готов за първата си среща при тежките.

Очакванията за 32-годишният Усик са да поднови тренировки в средата на юни месец, а хубавата новина е че няма да се налага хирургическа намеса, която би увеличила периода му на неактивност.

„Той е разкъсал бицепс“, сподели английският промоутър.

„Но поне няма да се налага да се оперира. Мисля, че ще бъде готов за август месец. До колкото съм запознат, той няма да тренира в следващия един месец, че и малко повече.

Не знам как е станало. На всеки е ясно, че той се качва в тежката категория и през последните месеци наблегна изключително много на вдигането на тежести. Сега прави спаринги с далеч по големи момчета. Но нямам идея дали белята е станала по време на спаринг или във фитнеса. Жалко е, защото нямах търпение за мача“, завърши Хърн.

В същото време Усик се извини на феновете си по цял свят, пускайки видео обръщение в социалните мрежи.

„Здравейте, скъпи приятели!

Лоши новини, дебютът ми в тежка категория на 25-ти май се отлага, защото получих травма. Извинете ме за чакането, ще се завърнем по-силни от преди. С Божията воля, благодаря на Бог за всичко. Запазете доброто настроение.

Успех на всички!“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.