Начало Бокс Дейна Уайт отново захапа Де ла Оя: Пълен лъжец и нещастник

Дейна Уайт отново захапа Де ла Оя: Пълен лъжец и нещастник

Дейна Уайт отново захапа Де ла Оя: Пълен лъжец и нещастник
0

Президентът на UFC – Дейна Уайт, от доста време насам не е в най-добри взаимоотношения с бившия световен шампион по бокс и основател на „Golden Boy promotions“ – Оскар де ла Оя.

Двамата отдавна си разменят реплики и откровено се клеветят, но словесната им война бе в затишие до вчера, когато Уайт реши да разкаже защо двама приятели са се превърнали във големи врагове.

Снимка: БТА

„С Оскар бяхме близки. Той организираше боксови мачове и аз ги промотирах чрез страниците си в социалните мрежи. Дори ги гледах. Тогава направихме Мейуедър – Макгрегър и той започна да говори наляво-надясно как никой не трябва да гледа това, защото не е истински бокс. Кой би направил подобно нещо? Истински скапаняк“, сподели президентът на най-комерсиалната организация за смесени бойни спортове.

„След като Флойд и Конър приключи, той започна да говори как иска да се бие с МакГрегър. Значи мачът между Флойд и Конър бе отвратителен за бокса, но Конър – Оскар щеше да е чудесно? Стига глупости.

„След това започна да промотира и ММА битки. Успех. Говореше някакви неща как ще се отнасят с бойците, така както трябва, а не като в UFC. Дойде време за официалната пресконференция и не знаеше имената на повечето от момчетата. Пълен абсурд.
Ядосвам се, защото аз съм единствения, който говори против него. Навремето го уважавах, но това бе преди 10 години. Новият Оскар де ла Оя е пълен ши*аняк, лъжец и завършен идиот.
Боб Аръм също е задник“, завърши Уайт, който съвсем скоро ще се впусне официално и в бокса.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.