Начало Бокс Дейна Уайт пак преговаря с Мейуедър
0

Дейна Уайт пак преговаря с Мейуедър

Дейна Уайт пак преговаря с Мейуедър
0

Завръщането на боксовата суперзвезда Флойд Мейуедър младши отново е на дневен ред, обяви Дейна Уайт.

Шефът на UFC и непобеденият американец се разбраха в края на 2019 г. през тази година “Парите” отново да се бие. Личните драми около смъртта на бившата му съпруга Джоузи Харис и чичо му Роджър Мейуедър, връхлетели го в рамките на дни, както и пандемията от COVID-19, осуетиха плановете на Мейуедър. Сега, обаче, Уайт е категоричен, че двамата отново водят разговори и не изключи възможността Флойд да се бие в събитие, свързано с UFC, до края на годината.

“С Флойд все още водим диалог и преговаряме. И двете страни все още демонстрират интерес”, каза Уайт пред TMZ и добави, че е “много вероятно” да организира събитие с участието на бившия боксьор.

Каквото и да е събитието, шефът на UFC е категоричен, че в него “Парите” няма да се бие отново срещу Конър Макгрегър, с когото се срещна през 2017 г.

“Не, не. Зная, че той би направил реванш с Конър Макгрегър, но, не зная дали сте чули – Конър се пенсионира. Когато правя бизнес в момента, изобщо не мисля за Конър. Него го няма. Докато сам не ми каже, че иска друго, изобщо няма да му търся съперници”, отсече Уайт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.