Начало Бокс Дейна Уайт пак преговаря с Мейуедър
0

Дейна Уайт пак преговаря с Мейуедър

Дейна Уайт пак преговаря с Мейуедър
0

Завръщането на боксовата суперзвезда Флойд Мейуедър младши отново е на дневен ред, обяви Дейна Уайт.

Шефът на UFC и непобеденият американец се разбраха в края на 2019 г. през тази година “Парите” отново да се бие. Личните драми около смъртта на бившата му съпруга Джоузи Харис и чичо му Роджър Мейуедър, връхлетели го в рамките на дни, както и пандемията от COVID-19, осуетиха плановете на Мейуедър. Сега, обаче, Уайт е категоричен, че двамата отново водят разговори и не изключи възможността Флойд да се бие в събитие, свързано с UFC, до края на годината.

“С Флойд все още водим диалог и преговаряме. И двете страни все още демонстрират интерес”, каза Уайт пред TMZ и добави, че е “много вероятно” да организира събитие с участието на бившия боксьор.

Каквото и да е събитието, шефът на UFC е категоричен, че в него “Парите” няма да се бие отново срещу Конър Макгрегър, с когото се срещна през 2017 г.

“Не, не. Зная, че той би направил реванш с Конър Макгрегър, но, не зная дали сте чули – Конър се пенсионира. Когато правя бизнес в момента, изобщо не мисля за Конър. Него го няма. Докато сам не ми каже, че иска друго, изобщо няма да му търся съперници”, отсече Уайт.