Начало ММА Люис бързал да приключи Олейник, за да отиде до тоалетната

Люис бързал да приключи Олейник, за да отиде до тоалетната

Люис бързал да приключи Олейник, за да отиде до тоалетната
0

Дерек Люис даде едно от специалните си интервюта. Секунди след победата над Алексей Олейник „Черния звяр“… сподели, че бърза да отиде по голяма нужда.

Интервюиращият Пол Фелдър тръгна да задава въпрос за новия счупен рекорд от 11 нокаута в тежка категория, но внезапно беше прекъснат от откровението.

35-годишният Люис беше видимо припрян и не се посвени да изтърси признанието на живо в ефир. „Ирландския дракон“ подходи колегиално и не го помъчи с много въпроси.

Това не е първият случай на странно интервю от Дерек след битка. Преди време свали панталоните си, защото му е било горещо на топките. Думите изобщо не трогнаха Джо Роган – и той като Фелдър прояви професионализъм.

Победата беше трета поредна за „Черния звяр“ след съмнителното решение срещу Благой Иванов и успеха над Илир Латифи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.