Начало Бокс Фюри сбъдна голяма своя мечта
0

Фюри сбъдна голяма своя мечта

Фюри сбъдна голяма своя мечта
0

Тайсън Фюри прибави още една голяма морална победа към успехите си извън ринга.

След като се превърна в нещо като лице на британския спорт за борбата с психическите проблеми, шампионът на WBC е готов да помага на общността си и със собствена зала. Съпругата на “Циганския крал” Парис разкри, че той е отворил собствено спортно съоръжение, в което, освен да тренира, да помага и на бъдещи звезди.

“Изключително горда съм с Тайсън, защото най-накрая премина на следващото ниво в преследването на мечтите си. Собствена зала, която да използва и да помага на нашето общество, за да може спортът да бъде достъпен за младите”, написа г-жа Фюри в Twitter.

На дневен ред в професионалното развитие за “Циганския крал” е трети двубой с Дионтей Уайлдър. След едно равенство и една победа над американеца, Фюри ще се изправи срещу “Бронзовия бомбардировач” до края на годината в двубой, който да сложи край на спора им. При евентуална победа се очаква британецът да се изправи срещу сънародника си Антъни Джошуа за обединяване на всички титли. Стига преди това Ей Джей да спечели задължителната защита на пояса си във версия IBF срещу Кубрат Пулев.