Начало Бокс Дейвид Хей се усъмни в умение на Усик

Дейвид Хей се усъмни в умение на Усик

Дейвид Хей се усъмни в умение на Усик
0

Боксовият мениджър Дейвид Хей залага на своя клиент Дерек Чисора в мача му с Олександър Усик. Бившият боксьор изобщо не е убеден, че украинецът ще се пригоди към настоящата обстановка.

Хей е подготвил Чисора за война и няма намерение да губи тази среща.

„Бизнесът си е бизнес. Уверих се, че Дерек не мисли за нищо друго освен този мач“, сподели Хей. 

twitter.com

„Нищо друго няма значение в момента. Трябва да изморим Усик. Според вас кой ще свърши първи силите си? Усик, разбира се. Дерек умее да контролира отлично кислорода си – показвал е страхотни неща, дори когато не е във форма. Не мисля, че Усик може да се бие при лоши обстоятелства. Особено пред празни трибуни.“

Олександър Усик е настоящият официален претендент на WBO за световната титла на Антъни Джошуа. Наскоро олимпийският шампион от 2012 Брайънт Дженингс също се усъмни в шансовете на украинеца срещу Чисора.

Брайънт Дженингс: Усик не е готов за Чисора (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.