Начало Бокс Деметриус Джонсън към Джейк Пол: Време е да решиш – ще преследваш парите и боксова кариера?

Деметриус Джонсън към Джейк Пол: Време е да решиш – ще преследваш парите и боксова кариера?

Деметриус Джонсън към Джейк Пол: Време е да решиш – ще преследваш парите и боксова кариера?
0

Джейк Пол несъмнено се превърна в една от най-големите звезди в бойните спортове, независимо, че е много далеч от водещите атлети в бокса. Работата му все по-често получава висока оценка от сериозни имена, като поредното такова е това на Деметриус Джонсън. Той е впечатлен от начина, по който „Проблемното дете“ прави бизнес, но смята, че е време за кардинални решения, ако иска да се превърне в наистина сериозен спортист.

Виждаме, че правиш много пари и това е страхотна. Но искаш ли да си истински боксьор или предпочиташ да продължиш с този вид печалби? Реши какво искаш да правиш. Виж двубоят с Нейт Диаз, където трябваше да отстъпи крачка назад, вместо да търси възможностите с двойни удари. Остави го да замахва и възможностите ще дойдат за дясната ти ръка. Хвърляш удари, за да търсиш пространства, но те не идват, защото просто ги търсиш. Трябва да вкарваш комбинации и възможността сама ще се открие. Той има страхотен екип от треньори, но, според мен, от позицията на коментатор и атлет, това са нещата, които виждам“, каза шампионът на ONE FC пред The MMA Hour.

Пол претърпя едина-единствена загуба до момента и тя дойде след неединодушно съдийско решение в Саудитска Арабия срещу Томи Фюри. Всичките му останали победи бяха срещу бивши MMA величия, като Нейт Диаз, Бен Аскрен, Андерсон Силва и Тайрън Уудли.

26-годишният американец на практика основа нов вид бокс заедно с брат си Логън и колегата им KSI. Инфлуенсърските битки продават стотици хиляди PPV абонаменти за всяка една своя гала и често дори носят по-солидни приходи от установени организации в бокса, MMA и кикбокса. Проблемът обаче остава качеството на срещите и това със сигурност би ограничило сериозно потенциала за растеж. Дори е възможно таванът на възможностите вече да е достигнат.