Начало Бокс Еди Хърн: Виждал съм много по-лоши боксьори от Джейк Пол
0

Еди Хърн: Виждал съм много по-лоши боксьори от Джейк Пол

Еди Хърн: Виждал съм много по-лоши боксьори от Джейк Пол
0

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн изрази сериозни притеснения относно шансовете на Томи Фюри да победи Джейк Пол. По-малкият брат на Тайсън Фюри ще се изправи срещу Ютубърът на 18 декември в Тампа, Флорида.

Малко повече от месец преди двубоя агентът заяви, че има голяма вероятност влогърът да поднесе изненада, а това би се отразило пагубно на реномето на професионалните боксьори. Фюри и Пол ще се бият в 8 рунда по 3 минути, като мачът им на практика ще бъде в полутежка категория.

Джейк Пол не е толкова ужасен боксьор, виждал съм много по-лоши професионалисти от него. Имало е такива в моите карти, които са се изправяли срещу млади таланти и логично са губили. Така че определено има за какво да се притесняваме”, заяви Еди Хърн.

Той говори и за уменията на Томи Фюри. „Бях го гледал само веднъж на Острова, когато победи някакъв тип, който и аз щях да бия. После видях последния му мач, който беше в 4 рунда, срещу спаринг партньор на Джейк. Не ми допадна. Логиката говори, че професионален боксьор, който е и брат на Тайсън Фюри, не може да падне в такъв мач. Но честно казано, не съм убеден”, каза още Еди Хърн.

Той също така допълни и че ако Томи Фюри загуби все пак този мач, би трябвало да се скрие на самотен остров и да не излиза от там.