Начало Бокс Дилиан Уайт искал да се боксира с Франсис Нгану още през 2020 г.

Дилиан Уайт искал да се боксира с Франсис Нгану още през 2020 г.

Дилиан Уайт искал да се боксира с Франсис Нгану още през 2020 г.
0

Франсис Нгану изживя мечтата си да преуспее в MMA света и след това да стъпи на най-голямата боксова сцена. Днес обаче звучи лесно да се каже, че той е готов за битка срещу всеки един от водещите боксьори в тежка категория. Не подобна бе ситуацията в дните, когато все още се подвизаваше в UFC и тепърва градеше името си на „Най-опашния мъж на планетата“. Дилиан Уайт реши да ни припомни, че през 2020 г. именно той е имал намерение да приветства „Хищника“ в бокса.

Вероятно е да се бия с Франсис Нгану. Аз бях първият, който му предложи боксов мач! Ако си спомняте, преди години го предизвиках и направихме пресконференция с Дейна Уайт, на която той каза, че ще го предава на живо, но след това не стана нищо. Предложих на Нгану преди около 3-4 години още преди да влезе в бокса“, сподели „Събирача на трупове“ пред talkSPORT.

Дейна Уайт многократно се е изкушавал от възможността да се впусне в бокса с неговите момчета от UFC, но по една или друга причина остана настрана. Именно амбицията на Нгану в крайна сметка се оказа решаваща двамата да се разделят през 2023 г., въпреки че „Хищника“ бе действащият шампион в тежка категория.