Начало Бокс Томи Фюри иска да се боксира с Конър МакГрегър (ВИДЕО)

Томи Фюри иска да се боксира с Конър МакГрегър (ВИДЕО)

Томи Фюри иска да се боксира с Конър МакГрегър (ВИДЕО)
0

Томи Фюри (10:0) изглежда е готов да се завърне на боксовия ринг след счупването на ръката, което получи при срещата си с KSI (1:1) през октомври, но по-интересното е, че предизвика Конър МакГрегър (0:1).

Опитвам се да разкарам контузията от пътя и да се възстановя добре. Виждам, че Джейк Пол ще се бие с Майк Тайсън, така че защо не аз и МакГрегър да сме следващите? Предстои ми завръщане и бих искал да се изправя срещу МакГрегър, така че ще се чуем“, каза „TNT“ пред DAZN.

@dazn #TommyFury calls out #conormcgregor 👀👀 #JoshuaNgannou, live worldwide on DAZN 𝗧𝗢𝗡𝗜𝗚𝗛𝗧. Buy now at DAZN.com   #KnockoutChaos | #RiyadhSeason ♬ original sound – DAZN

24-годишният брат на Тайсън Фюри направи до момента доста успешна кариера в боевете между инфлуенсъри, но тепърва предстои да го видим в по-сериозно съревнование.

„Прословутия“ от своя страна сам работи по завръщането си на голямата сцена, но амбициите му изглежда се простират в труда посока. От една страна той се готви за мач в UFC срещу Майкъл Чандлър, а от друга все по-често се спекулира с евентуален мач срещу Мани Пакиао.