Начало Бокс Стивън Смит припомня гения на Флойд Мейуедър преди боят му с Конър МакГрегър (ВИДЕО)

Стивън Смит припомня гения на Флойд Мейуедър преди боят му с Конър МакГрегър (ВИДЕО)

Стивън Смит припомня гения на Флойд Мейуедър преди боят му с Конър МакГрегър (ВИДЕО)
0

Страстите след битката между Тайсън Фюри и Франсис Нгану все още не са се охладили, а темата между бокса и MMA е по-актуална от всякога. Журналистът на ESPN – Стивън Смит, обаче реши да припомни своето интервю с Флойд Мейуедър отпреди 6 години, за да демонстрира разликата между него и всички останали боксьори, които застават очи в очи с величия от смесените бойни изкуства.

Флойд Мейуедър ме погледна в очите и ми каза – ще го нокаутирам към 8-9 рунд. Аз му отговорих, че ръцете му винаги са счупени, не е известен със силата на ударите си, когато премина от лека в полусредна категория, а сега е сигурен, че ще го нокаутира. Той подчерта, че насреща му е човек от UFC, който е известен със страйкинга си, но е свикнал да преследва съперниците си, но не е свикнал да се бие в близка дистанция, когато трябва да отблъсква съперника и тогава да удря. Разкри ми, че ще влиза директно към гърдите му, за да го принуди да го бута, ако иска да го удря. Така ще обикалят ринга и към 4-5 рунд вече няма да има крака. После щял да си играе с него до 8-9 рунд и станахме свидетели точно на това“, каза Смит в подкаста Boxing Mane.

@rawtalent03 Legendary #boxing #fight #miketyson #mayweather #mma #davisgarcia #tank ♬ original sound – Raw talent

„Циганския крал“ от своя страна сякаш бе човек без ясен план срещу силните страни на „Хищника“. Затова остана изненадан от лявото кроше в третия рунд, пратило го на земята, а след това бе губещ в размяната на силови удари. Нгану получи възможност да демонстрира най-добрите си страни, докато Фюри очевидно смяташе, че ще свърши работата без проблеми и ще покани Олександър Усик, за да продължи да се бие.