Начало Бокс Дилиън Уайт: Искам да нокаутирам Поветкин и да се боря за световна титла

Дилиън Уайт: Искам да нокаутирам Поветкин и да се боря за световна титла

Дилиън Уайт: Искам да нокаутирам Поветкин и да се боря за световна титла
0

Дилиън Уайт чака с нетърпение реванша с Александър Поветкин. Английският боксьор заяви, че целта пред него е сблъсък за световна титла в тежка категория, а това може да стане реалност, при положение, че по пътя към нея надделее над „Руския Витяз“.

Искам да се бия за световната титла след като победя Поветкин. Искам отново да стана претендент. И от това ме разделя една битка. Възнамерявам да си върна моя „диамантен колан“ и да се реванширам за поражението си. Искам да нокаутирам Поветкин“, заяви уверено Уайт, цитиран от fight-bg.com.

Припомняме, че Поветкин нокаутира Уайт в първия сблъсък между тях, провел се на 22 август в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

Всеки път, когато докосвах Поветкин в първата битка, той се разклащаше, но не го удрях силно. Знаете какво се случва с тези момчета, когато ударя силно. Всичко е наред. Трябва да внеса някои корекции. Понякога след поражение можете да станете по-добър като човек и боксьор“, завърши Уайт.

Вторият сблъсък между Поветкин и Уайт трябваше да се проведе днес, но двубоят им беше отложен за 2021 г. заради състоянието състоянието на руснака. Припомняме, че най-високо ранкираният руски боксьор в тежка категория в професионалния бокс беше диагностициран преди дни с COVID-19. По-късно той бе изпратен в изолация в московска клиника, за да се лекува. „Руския Витяз“ вече е по-добре и се очаква в двамата с Уайт да се боксират в началото на следващата година.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.