Начало Бокс Поветкин за Уайт: По-добре е за него, че битката беше отложена

Поветкин за Уайт: По-добре е за него, че битката беше отложена

Поветкин за Уайт: По-добре е за него, че битката беше отложена
0

Александър Поветкин чака с нетърпение моментът, в който отново ще се изправи срещу Дилиън Уайт на професионалния боксов ринг.

Припомняме, че Поветкин нокаутира Уайт в първия сблъсък между тях, провел се на 22 август в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

„В началото на тази битка не всичко ми се получи както трябва, но вече анализирах грешките си. Сега ще се опитам да ги поправя“, разкри Поветкин, цитиран от boxingscene.com.

„Руския Витяз“ коментира и обвинението Уайт, че представителят на „Сборная“ е използвал заболяването си от коронавирус като тактика за осигуряване на допълнително време, за да се подготови за реванша.

„Уайт обича да говори, така че нека да говори. Какво да му кажа … това е негов проблем. За мен всичко е наред. По-добре е за него, че битката ни беше отложена… След такъв сериозен нокаут той има повече време за почивка. Имам всички документи, как може да е измислица? Да, той говори много, но подписахме договор за реванш. И искам да се срещнем отново с него“, завърши Поветкин.

В края на 2020 година стана ясно, че реваншът между бившия световен шампион в тежка категория Александър Поветкин и Дилиън Уайт ще може да се състои преди началото на месец март като новината съобщи именно руснакът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.